alappilléreink

1-es diabétesz
érintettek
komplex támogatása

Orvosok, dietetikusok, pszichológusok, szociális munkások, mentálhigiénés szakemberek, meseterapeuták és egyéb szakemberek összehangolt munkája


Interdiszciplináris módszert alkalmazunk

Az alapítvány által alkalmazott interdiszciplináris megközelítés azt jelenti, hogy a különböző szakemberek összehangoltan dolgoznak együtt annak érdekében, hogy az 1-es típusú diabétesszel élők teljes körű támogatást és gondozást kapjanak. Ebben az interdiszciplináris csapatban vannak orvosok, dietetikusok, pszichológusok, szociális munkások, mentálhigiénés szakemberek, meseterapeuták és egyéb szakemberek.

 

Ez a megközelítés lehetővé teszi, hogy a betegek szükségleteinek minden aspektusát figyelembe vegyük, ideértve a fizikai, pszichológiai, társas és spirituális szempontokat is. Ezáltal a betegek szélesebb körű támogatást kapnak, és hatékonyabban kezelhetik a diabéteszüket, valamint javíthatják az életminőségüket.

" Azt gondoljuk, az interdiszciplináris megközelítés az egészségügyi ellátásban egyre fontosabbá válik, különösen komplex, krónikus betegségek kezelésekor. "
Bak Bernadett
kuratóriumi elnök

Hátrányos helyzetűekért

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a hátrányos helyzetű 1-es típusú diabétesszel élő gyermeket nevelő családokat segítsük.

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy az 1-es típusú diabétesszel kapcsolatos kutatásokat fejlesszük.

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy növeljük a diabétesszel kapcsolatos tudatosságot.

Kutatást fejlesztünk